Vrijwilligerswerk

De gele bussen zijn niet te missen in de wijken voor het dagelijks vervoeren van ouderen in Prins Alexander. Echter zonder vrijwilligers zou dit alles niet mogelijk zijn zoals het bestuur, chauffeurs, bijrijders, telefonisten, technisch beheerders wagenpark, ICT-ers, boekhouder en administratief medewerker(s).
De Wijkbus Alexander stelt zich ten doel ouderen en minder validen vervoer aan te bieden binnen de Deelgemeente Prins Alexander.

Vacature centralist

Er is regelmatig plaats voor een telefonist/centralist. Voor deze belangrijke taak in onze organisatie is grote accuratesse, een goede beheersing van de Nederlandse taal en affiniteit met een computer een vereiste. Een redelijke stratenkennis van het werkgebied is een pré.
De werktijden zijn op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of 13.00-17.00 uur.
Bekijk deze vacature op zorgzaam010.nl

Vacature chauffeur

Met enige regelmaat ontstaat de vacature van chauffeur(m/v). Hij/zij moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, over goede rijvaardigheid beschikken, redelijke stratenkennis van het werkgebied hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. De werktijden zijn op werkdagen van 08.00 tot 12.30 uur of van 12.30 tot 16.30 uur.
Bekijk deze vacature op zorgzaam010.nl

ICT medewerker

We zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring op het gebied van systeembeheer en/of ontwikkeling. Naast specifieke bedrijfssoftware maken we gebruik van Microsoft Office applicaties en in het bijzonder van MS Access.
Wij bieden een eigen werkplek in een goede werksfeer en een bescheiden vrijwilligers vergoeding. Wij vragen een regelmatige beschikbaarheid voor enkele uren per week.

Heb je tijd om tenminste één dagdeel per week ons enthousiaste team van vrijwilligers te versterken? Neem dan contact op met onze coördinator Joyce.
Bekijk deze vacature op zorgzaam010.nl

Contactpersoon

Coördinator Joyce Hoeneveld
Email: coordinator@wijkbus-alexander.nl
Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur, op 010-455 85 17.

Voor vrijwilligers op de wijkbus wordt een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd.