Deelnemer worden van de wijkbus

Om gebruik te maken van de diensten die de Wijkbus aanbiedt, moet u deelnemer zijn van de Stichting Wijkbus Alexander.

U kunt individueel deelnemer worden voor slechts € 16,50 per jaar en met een partner is het totaalbedrag € 24,75. Betaalt u niet via een automatische incasso, dan wordt het verschuldigde bedrag verhoogd met € 2,50 vanwege een noodzakelijke bijdrage in de kosten van incasso en administratie.

Wilt u lid worden of wilt u meer informatie over het deelnemerschap, belt u dan naar de Wijkbus, tel. (010) 455 85 17. U kunt ook dit inschrijfformulier uitprinten, invullen en opsturen naar:

Wijkbus Alexander
T.a.v. Deelnemersadministratie
Prinsenlaan 569
3067 TZ Rotterdam
Wij streven ernaar om op de afgesproken tijd voor te rijden. Bij omstandigheden of druk is het mogelijk dat er, maximaal een kwartier, wordt afgeweken. Wij vragen deelnemers vanaf een kwartier voor de afgesproken tijd klaar te zijn voor vertrek.

Deelnemers met vragen omtrent de gegevensregistratie kunnen contact opnemen met de coördinator.

Ook collectieve deelnemerschappen – bijvoorbeeld voor woongroepen en verzorgingstehuizen – zijn mogelijk. Wilt u meer informatie over een collectief deelnemerschap, bel dan naar de Wijkbus.

Recreatieve tochten

De Wijkbus organiseert tweemaal per jaar een aantal recreatieve ritten voor deelnemers.
U mag bij alle ritten een rollator meenemen.

Najaarsritten

Zaterdag 10 & 17 december worden er weer recreatieritten gereden naar de kerstmarkt bij de Driesprong in Zoetermeer. (onder voorbehoud i.v.m. eventuele lockdowns) We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dit jaar. U kunt (op weekdagen, tussen 9 en half 5) telefonisch reserveren op 010-4558517.